Rideleir

Info om rideleir 2023 vil komme etterhvert

Rideleiren starter på Søndag klokken 19.00 og avslutter Fredag etter oppvisning.

Vi deler dere opp i grupper og kjører to økter pr dag. Alle får utdelt hver sin hest  og har ansvar for den under oppholdet. Nedre aldersgrense er 10 år

Aktivitetene: sprang, dressur, turridning i tøffe løyper i skogen, bading med hestene, stall teori og avslutning med sprang oppvisning med foreldrene og familie til stede. Vi har også en del kvelds aktiviteter som gotteri tur, grill kveld, bading i Namsen og stall vakt. Noen ønsker også  å stelle unghestene våre og det setter de stor pris på.

Vi har det utrolig artig og spennende på rideleir sammen med dere. Vi har flinke ridelærere som ønsker at dere skal få mer kunnskar om ridning og måter å trene hesten på. Tiden går fort så ta godt vare på den uka dere er hos oss. Kos dere med hestene og de andre dyrene som er på gården. Er det noen som ønsker å ha med seg hest er det mulig .

Slik bor dere

Vi har et stort våningshus der dere bor sammen med familien på gården. Dere blir losjert inn på 6-5-og 3 mannsrom. Tilde ( rideleir mamma ) går som ei hønemor irundt dere og ser til at dere trives og har det bra og lager god mat til alle. Vi er mye å bader og koser oss på stranda i fritiden.

 

Ønsker du å ha med egen hest blir det 300 kr ekstra i prisen,- Stallboks, grovfôr og flis er med i leia, hesten vil også få en paddock tilgjenngelig. Samlet sum for rytter med egen hest kr 5200,-

Hesten må ha gyldig vaksinasjonskort som fremvises før avlasting, og fulgt opp med parasittbehandling.

 

Det også er mulig å kun delta på dagleir, om man ønsker det.

Dag leir blir å fungere slik:

Mandag, Tirsdag og Torsdag oppmøte kl.09.15 ferdig for dagen kl.16.00

Onsdag oppmøte kl. 09.15 ferdig for dagen ca. kl.20.30. Denne dagen er vi på stranden om kvelden der vi har grilling av pølser og sandslott konkurranse. Bading med hest vil også være denne dagen om vær, grader og vannmengde tillater dette 😊 . De vil også delta i stalltjeneste denne ettermiddagen.

Lunsj er inkludert alle dager.

Fredag oppmøte kl. 09.15 ferdig etter oppvisning.

Alt som omhandler hesten vil de få på dagtid sammen med dem som velger overnatting

 

Kommer dere med buss eller tog til Grong stasjon kommer vi med Jørum Gård bussen og henter dere. Toget kommer til Grong stasjon kl 19.05 på søndagskveld. Husk å gi beskjed om dette.

                                           

 

Skulle det være noe spørsmål kontakt via, det er også mulighet å sette seg på venteliste

e-post: [email protected]

Tilde på tlf: 47622664.

OBS Sjekk gjerne søppelpost, vår mail med bekreftelse kan havne der. Vi sender også giro på mail

Hjertelig velkommen til en ny flott sommer :-)