Rideleir

Sommeren 2020 starter rideleiren i uke 26  og siste uken er 30

Rideleiren starter på Søndag klokken 19.00 og avslutter Fredag etter oppvisning og rydding i stallen.Vi deler dere opp i to grupper og kjører to økter pr dag. Alle får utdelt hver sin hest på søndag og har ansvar for den under oppholdet. Nedre aldersgrense er 10 år

Aktivitetene: sprang, dressur, turridning i tøffe løyper i skogen, dagstur med bading av hestene, heste sti, stall teori og avslutter med sprang oppvisning med foreldrene til stede. Vi har også en del kvelds aktiviteter som gotteri tur, grill kveld, bading i Namsen og stall vakt. Noen ønsker også  å stelle unghestene våre og det setter de stor pris på.

Vi har det utrolig artig og spennende på rideleir sammen med dere. Vi har flinke ridelærere som ønsker at dere skal få mere kunnskaper om ridning og måter å trene hesten på. Tiden går fort så ta godt vare på den uka dere er hos oss. Kos dere med hestene og de andre dyrene som er på gården. Er det noen som ønsker å ha med seg hest er det mulig . Aldersgrense for å ha med egen hest er 12 år.

Slik bor dere

Vi har et stort våningshus der dere bor sammen med familien på gården. Dere blir losjert inn på 5-4-3-2 mannsrom. Tilde ( rideleir mamma ) går som ei hønemor irundt dere og ser til at dere trives og har det bra og lager god mat til alle. Vi er mye å bader og koser oss på stranda i fritiden.

Prisen på rideleir uken er kr 4700,- og de som har med egen hest kr 5000,- Stallboks, grovfôr og flis er med i leia, hesten vil også få en paddock tilgjenngelig.

Kommer dere med buss eller tog til Grong stasjon kommer vi med Jørum Gård bussen og henter dere. Toget kommer til Grong stasjon kl 19.05 på søndagskveld.

                                           

Uke 26  fra søndag  21 – fredag 26 juni  Ingen ledige plasser!

Uke 27  fra søndag den 28 juni  – 3 juli      Ingen ledige plasser!

Uke 28 – fra søndag  5 –  10 juli

Uke 29 – fra søndag  12 – 17 juli

Uke 30 – fra søndag 19 – 24 juli

Påmelding for SOMMER 2020 her:

Rideleir 2020

Skulle det være noe spørsmål kontakt via

e-post: [email protected]

Tilde på tlf: 47622664.

OBS Sjekk gjerne søppelpost, vår mail med bekreftelse kan havne der. Vi sender også giro på mail

Hjertelig velkommen til en ny flott sommer :-)