Ridekurs

RIDEKURS HØST 2022

Påmelding er stengt. Ta kontakt.

Kurset koster kr. 2200,- oppstart i uke 35 (pause i uke 41, pga høstferie)

10 kvelder

Giro for ridekurs blir sendt på e-post, vær nøye med å sjekke søppelpost da den kan havne der.

En ridetime varer i 45 minutter. Det blir bane og litt turridning. 

Hestene er ferdig på salet og står klar i ridehuset/ridebanen.

Vi  gjør oppmerksom på at grupper kan bli slått sammen, eller avlyst ved lite påmelding. Tidspunkt kan endres ved stor pågang og eventuelt oppdeling av gruppa. 

Forklaring av gruppene står lengre nede på siden.

Mandag: 

16.45-.17.30: Nybegynner

17.30-18.15: Trinn 1

18.15-19.00: Voksen

 

Tirsdag: 

17.00- 18.30: Nybegynner  

18.30-19.15: Trinn 1

19.15-20.00: Trinn 2

 

Onsdag: 

17.00-17.45: Trinn 1.

17.45-19.15: Trinn

19.15-20.00: Voksen

 

Torsdag:

17.00-17.45: Sprang/dressur

 

Noen endringer kan komme underveis. Ved lite påmelding kan gruppe enten bli flyttet eller avlyst.

Flere av gruppene er såpass mange påmeldte at de blir delt, nøyere tidspunkt vil det bli gitt beskjed om før oppstart. Det vil si mottar dere en sms med tidspunkt er det den som gjelder for deres barn.

Vi ønsker at foresatte selv er med og leier hest spesielt i nybegynner grupper om barnet er redd eller usikker på ridning, frem til barnet blir trygg nok til å ri alene.

Vi har meget dyktige instruktører som har sikkerhet i fokus. Alle våre instruktører er 18 år og eldre, på noen av gruppene vil det også være med en assistent.
Alle elever under 18 år rir med sikkerhetsvest for å redusere eventuelle skader ved fall av hest på ridekurs.
Rideskolen har få sikkerhetsvester til utlån.

Ønsker du å ha med din egen hest på ridekurs er det fult mulig. Tilbudet gjelder uansett gruppe og alder. Vi krever at hesten har gått på bane, og at den godtar andre hester. Den må være fulgt opp med vaksine og ormekur. Pass skal fremvises før hesten lastes av henger første kveld.

Noen forklaring av kursinndeling

Nybegynner: Første kurset. Fra alder 6 år.  Fokus på mestring og det å bli trygg på hesten. De får ha med leier om ønskelig til de er blitt trygge. Rir også på tur med leier.

Videregående trinn 1. For de som har gått minimum 2 nybegynnerkurs eller har annen erfaring og føler seg moden for større utfordringer.  Behersker trav. Lærer galopp og litt mer av ridebanens veier. Rir på tur uten leier, behersker trav i naturen.

Videregående trinn 2 for de som har minst gått 4 eller 5 kurs. Kan å sale opp hesten selv. Lærer å hoppe bane og mere dressurøvelser. Behersker trav og galopp. Rir på tur, behersker galopp i naturen.

Voksenkurs. Passer for alle over 18 år. Lærer det grunnleggende innen ridning. Vi tilpasser hver enkelt rytters behov.

Dressur/sprang. Trener på teknikker både i sprang og dressur. Må ha endel ride erfaring med seg, da utfordingene er i større tempo, hinder og øvelser.

VIKTIG!
Et nivå er ikke det samme som et halvårig kurs! Det kan være nødvendig å gjennomføre flere halvårige kurs for å tilegne seg kunnskapen på ett nivå. Det er selvfølgelig veldig individuelt hvor mange halvår man må gå på hvert nivå, men jo høyere du kommer i gradene, dess lenger trenger du å være på hvert av nivåene.

Bruk dette skjema for påmelding, dere får bekreftelse iløpet av en dag eller to, er det helg ventes svar på en av de første virkedagene.

 

 

Ved spørsmål kontakt hos Tilde:

Ring eller SMS: 476 22 664
E-post: [email protected]

 

OBS Sjekk gjerne søppelpost, vår mail med bekreftelse kan havne der. Vi sender også giro på mail

 

 

Hjertelig velkommen skal dere være
Hilsen oss på Jørum Gård