Tjenester

Vi er godkjent inn på tunet gård av Matmerk

Vi er en av Inn på tunet gårdene i Grong. Vi har et nært samarbeid med oppvekst/skole og helse/sosialsektorene. Inn på tunet er mestring og livsglede i grønne omgivelser.

Ridekursene starter tidlig på vårparten og varer fram til sommerferien. Starter på nytt igjen i september. 

Ridehelger har vi 2 helger i måneden fra høsten og ut mai. Da kommer dere på fredagskveld klokken 19.00 og er til søndag klokken 16.00. Aktivitetene består hovedsaklig av ridning på bane og ut i naturen, samt stallarbeid. Mye moro på kvelstid. Leirbål som er flittig i bruk, fotball, trampoline, skranglebein :-)mm. Ridehelg med kost, losji og aktiviteter koster kr 2900

Rideleir hver sommer rett etter skolen tar ferie. Rideleiren starter på søndag klokken 19.00 og avslutter fredag klokken 14.00. I løpet av uka skal dere oppleve et kjempeartig program. Vi kjører med 2 økter pr. dag og alle får hver sin hest som dere skal ha den uka dere er hos oss. Dere blir delt inn i to grupper. Vi har morsomme og krevende turløyper og enkle løyper. Bading med hestene er et av høydepunktene.

EKS. på aktiviteter kan nevnes: sprang, turridning, bading av hestene, stallvakt, teori i stallen og konkurranser med flotte premier.
Vi har også en del kveldsaktiviteter som gotteri-turer, grillkveld, bading, hestesti m.m. Noen av dere ønsker også å stelle våre unghester og det setter de veldig pris på. Har dere noen ønsker om hva vi skal gjøre så må dere bare komme med forslag. Vi garanterer en kjempeuke for deg på hesteryggen.

20150906_17380620150820_14014920150820_140245